Запіканка з картопляним крохмалем
(покроковий рецепт з фото)
Беремо ручку з папером і записуємо рецепт, як приготувати запіканку з картопляним крохмалем. Цей інгредієнт додасть страві ніжності і, на відміну від манки або муки, зробить його важким і грубим.
Завдяки картопляного крохмалю, сирна запіканка збереже форму, але ви відчуєте тільки присмак найніжнішого сиру. Такий десерт відмінно підійде для дорослих, а також для самих примхливих дегустаторів - дітей. Запіканка вийде не тільки ніжною, вона буде буквально танути в роті. Можна додати будь-яких фруктів, ягід, ваніль і корицю, згущене молоко і мед ... В загальному, Усе, що побажаєте. Читаємо рецепт і приступаємо до приготування.
- Сир - 500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Картопляний крохмаль - 50 грам
- Крем - 50 грам
- Ванільний цукор - 1 штука
- Вершкове масло - За смаком

1. Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо їх до потрібної консистенції.

2. У миску додаємо сир, до нього - жовтки, цукор, сметану, крохмаль і ванільний цукор. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної маси. Сир перед приготуванням перетираємо через сито або розминаємо виделкою. Для перемішування можна скористатися віночком або міксером.

3. З'єднуємо сирну і білкову маси.

4. Акуратно все перемішуємо і заливаємо в чавунну форму.

5. Випікаємо запіканку в розігрітому до 200 градусів духовці близько півгодини (може, більше, дивіться за можливостями вашої духовки).

6. Виймаємо її з печі і залишаємо остигати, вона трохи зменшиться в розмірах. Після цього розрізаємо на шматочки і подаємо до столу.