Шаурма в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Шаурма в мікрохвильовці може бути швидким черговим блюдом, якщо у вас вже є готове м'ясо або курка. Цю шаурму можна брати з собою на роботу для ситного перекусу.
Шаурма в мікрохвильовці подається відразу. Відмінний варіант перекусу, якщо на роботі варто мікрохвильовка. Це дуже зручно, до того ж шаурма є досить ситним самостійною стравою. Можна сказати, що це м'ясо з овочами. Начинку можете змінювати на свій розсуд, в залежності від того, що є під рукою. Успіхів і приємного апетиту!
- Лаваш - 2 штуки
- Куряче або м'ясне філе - 200 грам
- Капуста - 80 грам
- Морква гостра - 60 грам
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Майонез, кетчуп - За смаком

М'ясо порізати дрібними шматками і обсмажити до готовності.

Капусту нашаткуйте і пам'ятайте руками.

На лаваш викладіть капусту, зверху покладіть м'ясо.

На м'ясо полийте кетчуп, укладіть огірки, помідори, морквину, присмачите все майонезом.

Загорніть шаурму і підігрійте в мікрохвильовці від 2х до 4-х хвилин.