Щи із щавлю в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як зробити щі з щавлю в мультиварці. Смак виходить відмінний, а стояти біля плити, знімаючи пінку і розмішуючи, не потрібно - мультиварка впорається сама.
Щи із щавлю в мультиварці в домашніх умовах виходять дуже дієтичними (одні овочі і ніякого жиру), але в той же час смачними. У літню спеку, коли жирні страви зникають з меню, такий легкий вітамінний супчик зайде відмінно.
- Щавель - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Зелень - 200 грам
- Вода - 750 грам
1
Спочатку підготуємо інгредієнти. Картопля, цибулю і моркву моєму і чистимо, а потім нарізаємо перший брусочками, а цибуля з морквою подрібнюємо в блендері або вручну.
2
Тепер складаємо всі підготовлені овочі в чашу мультиварки, перемішуємо і заливаємо водою. Для прискорення варіння воду можна спочатку підігріти в чайнику. Додамо також сіль, перець, спеції і оливкове масло.
3
Ставимо нашу мультиварку в режимі "суп" робити наш овочевий бульйон, варимо до готовності картоплі.
4
А тим часом займемося зеленої частиною наших щей. Тут все просто: промиваємо щавель і зелень, дрібно їх ріжемо.
5
Приблизно за три хвилини до закінчення готування бульйону всипаємо їх в чашу мультиварки і доварювали до готовності.