Салат з брукви
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати салат з брукви - гібрида ріпи з капустою. У цей салат можна додати і інші овочі (наприклад, морква або цибуля), я додаю також кисло-солодке яблуко.
Існує дуже мало рецептів приготування салатів із брукви, так як цей овоч не так широко поширений, як інші. Але цей салат змусить вас переглянути свої смаки, тому що поєднання брукви з кисло-солодким яблуком або морквою дає гіркувато-солодкий смак. Заправку можна взяти будь-яку, але я рекомендую саме гірчичну, вона підходить найкраще. Рекомендую вам спробувати цей салат.
- Бруква - 1 штука (середнього розміру)
- Яблуко - 1 штука
- Гірчиця в зернах - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 1 Чайна ложка
- Оцет - 1-2 Ст. Ложок
- Соняшникова олія - 3-4 Ст. Ложок

1. Підготуйте брукву. Очистіть її від шкірки і верхнього шару.

2. Натріть її на овочевій тертці з насадкою для тонкої соломки.

3. Додайте одне кисло-солодке яблуко, очистіть його від шкірки і натріть його на тій же тертці.

4. Для заправки візьміть гірчицю в зернах, розітріть її в ступці. Додайте коричневий цукор, перемішайте.

5. Додайте столовий оцет, все перемішайте.

6. Викладіть брукву в миску, заправте її соняшниковою олією.

7. Далі полийте все раніше приготовленої гірчичною заправкою і посоліть за смаком. Прикрасьте зеленню. Смачного!