Котлети з брукви
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити своє меню під час посту, приготуйте котлети з брукви. Мінімальна витрата часу і інгредієнтів сподобається будь-якій господині. Та й ваша сім'я буде приємно здивована
Зробити апетитні котлети з брукви зможе навіть молода господиня, тому що рецепт приготування котлет з брукви дуже простий. Складові - дуже бюджетні і прості, так що - гріх не приготувати. За смаком виходять досить цікаві котлети, ситні і дуже смачні. І гарнір до них можна не готувати. Вегетаріанцям точно сподобається
Отже, як приготувати котлети з брукви:
1. Брукву чистимо від шкірки, ріжемо на шматочки і заливаємо гарячою водою. Так даємо постояти 15-20 хвилин. Зливаємо воду і варимо брукву до готовності.
2. Готову брукву пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, топлене масло, сухарі, мускатний горіх і сіль. Все ретельно збиваємо.
3. З отриманої маси формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях і обсмажуємо на маслі.
Готово! Котлети можна подавати до столу з грибним, сметанним або солодким соусами. А гарнір, повторюся, до цієї страви можна і зовсім не готувати. Смачного!
- Бруква - 1 кілограм
- Яйця - 4 штуки
- Топлене вершкове масло - 100 грам
- Товченого сухарі- 300 грам(200 г - в фарш, 100 г - з panirovku)
- Мускатний горіх - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Отже, як приготувати котлети з брукви:
1. Брукву чистимо від шкірки, ріжемо на шматочки і заливаємо гарячою водою. Так даємо постояти 15-20 хвилин. Зливаємо воду і варимо брукву до готовності.
2. Готову брукву пропускаємо через м'ясорубку, додаємо яйця, топлене масло, сухарі, мускатний горіх і сіль. Все ретельно збиваємо.
3. З отриманої маси формуємо котлетки, обвалюють їх в сухарях і обсмажуємо на маслі.
Готово! Котлети можна подавати до столу з грибним, сметанним або солодким соусами. А гарнір, повторюся, до цієї страви можна і зовсім не готувати. Смачного!