Суп з брукви
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати суп з брукви смачний і ситний. Він готується дуже просто і сподобався навіть моїм племінникам, а вони знатні капризулі! Так що порадуйте і ви своїх домочадців, смачно!
Як видно навіть зі списку інгредієнтів, це дуже простий рецепт, і я з задоволенням вам розповім, як приготувати суп з бруквою. Спробуйте, вийде смачне і соковите, ароматне і ситне блюдо для всієї родини. Для тих, хто не їсть м'яса, кращого продукту, ніж бруква, не знайти: вона робить кожне перше блюдо ситніше, гущі, і більш насиченим за смаком. Спробуйте, рекомендую!
- Бруква молода - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Селера черешкова - 100 грам
- Ячна крупа - 100 грам
- Куркума - 0.5 чайних ложки
- Спеції - За смаком

1. Брукву помиємо, обсушити і наріжемо шматочками.

2. Помістимо в каструлю, заллємо водою, додамо подрібнені цибулю і моркву. При бажанні їх можна окремо обсмажити. Туди ж додамо селера (шматочками) і зелень.

3. Доводимо до кипіння на невеликому вогні, потім додамо добре промиту ячну крупу, куркуму і спеції. Готуємо на невеликому вогні до готовності крупи.

4. Коли бруква стане прозорою, каша додасть супу густоти, і куркума - соковитий відтінок, суп можна вимкнути і подавати до столу! смачно!