Рулет з лаваша з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з лаваша робиться дуже швидко, а подавати таке блюдо можна як закуску, але можна і як гаряче. Рецепт перевірений неодноразово, всі гості і домочадці результатом задоволені. Сміливо пробуйте!
Щоб заощадити час і сили господині при підготовці до святкового застілля, був придуманий ось такий нехитрий рецепт. Рулети з лаваша - це знахідка для будь-якої господині, адже можна придумати багато різних варіантів для його начинки. Солодкі, солоні, кислі ... Яких тільки варіантів немає! Я ж хочу розповісти вам, як приготувати рулет з лаваша з печерицями. Готується він швидко, а вийде і у досвідченої господині, і у починаючої.
- Тонкий лаваш - 2 штуки
- Печериці - 250-300 грам
- Лук репчаий - 1-2 штук
- Яйце варене - 3 штуки
- Сир - 150 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 2 щіпки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Паприка сушена - 1-2 Щепоток (по бажанню)

Чистимо цибулю та гриби, дрібно нарізаємо їх, а потім обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Солимо до смаку і посипаємо паприкою.

Сир і варені яйця натираємо на крупній тертці, додаємо до них майонез, перемішуємо все разом до однорідної маси.

Розкладаємо лаваш на столі, рівномірно викладаємо-намазуємо зверху сирно-яєчну начинку.

Потім покриваємо другим листом лаваша, а на нього викладаємо обсмажені гриби з цибулею.

Звертаємо все в щільний рулет, відправляємо в холодильник хвилин на 15. Потім нарізаємо і подаємо до столу.