Рисовий суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо смачний обід! наприклад, зваримо простий рисовий суп з яловичиною. Інгредієнти використовуються найпростіші: яловичина, Мал, томати і цибулю. Суп виходить наваристим, ароматним і ситним!
До вашої уваги - простий рецепт приготування рисового супу з яловичиною.
Зваривши на обід і покуштувавши такого супу, ви будете ситі протягом усього дня.
Я не додавав в суп картопля, так як мені здається, що він і без того досить ситний і смачний. Хай щастить!
- Яловичина - 1 кілограм (грудинка)
- Вода - 4 L
- Мал - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 5 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - 1 За смаком

М'ясо промийте, поріжте і відваріть до готовності, приблизно 2 годину.

Бульйон посоліть і через 2 години опустіть в нього рис. Варіть ще 20 хвилин.

Обсмажте на олії подрібнену цибулю і перетерті на тертці помідори. Смажимо до напівготовності, потім опускаємо в бульйон.

Додаємо спеції і варимо ще 10 хвилин.

Зніміть суп з вогню, додайте в нього порізаний часник і дайте настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!