Рисовий суп з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте цікаве, але не дуже складне в приготуванні блюдо, то представляю вашій увазі легкий рисовий суп з м'ясом. Це дуже смачний, ситний і простий у приготуванні супчик.
Приготований за цим рецептом рисовий суп з м'ясом - це відмінний варіант обіду. Його із задоволенням їдять і дорослі, та діти. А ще він чудово зберігає свій смак кілька днів в холодильнику, що теж дуже зручно - я зазвичай готую відразу велику каструлю цього супу, і протягом 2-3 днів ми всією сім'єю його знищуємо Сподіваюся, ви теж оціните мій рецепт рисового супу з м'ясом.
- М'ясо - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Мал - 100-150 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Запашний перець - 5 штук
- Перець мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1 штука

1. Рецепт приготування рисового супу з м'ясом надзвичайно простий. Для початку необхідно підготувати всі інгредієнти.

2. М'ясо (краще пісну яловичину) помити і просушити. Нарізати невеликими порційними шматочками.

3. У середню каструлю налити близько трьох літрів води. У холодну воду помістити м'ясо і довести до кипіння. Додати сіль, лавровий лист і запашний перець. Варити близько 1.5 годин на повільному вогні, постійно знімаючи піну.

4. Цибулину очистити і дрібно нарізати. Морква вимити, почистити і порізати середніми шматочками (можна натерти на тертці).

5. На сковороді добре розігріти олію. Відправити туди цибулю і смажити 3-5 хвилин. Потім додати моркву і смажити ще хвилин 5.

6. Поки смажаться овочі, відправити в бульйон рис і варити до готовності.

7. Коли рис звариться, відправити в каструлю овочі і варити близько 3 хвилин. Додати свіжу зелень, зняти з вогню і накрити кришкою. Дати йому постояти 2-3 хвилини. Маловий суп з м'ясом в домашніх умовах готовий і його можна подавати до столу. До нього можна приготувати домашні сухарики.