Риба з брокколі у вершковому соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачне і здорове запечені рибне філе у вершковому соусі з брокколі -станет Вашим фірязикам блюдом! Рецепт ідеально підходить для звичайної вечері або святкового столу .
Приготування цієї страви займає не більше 40-60 хвилин (від підготовки інгредієнтів до готового блюда). Просто додайте пляшку хорошого вина - і насолоджуйтеся! А я поки розповім і покажу, як приготувати рибу з брокколі у вершковому соусі.
- Файл Хека - 2 кілограма (свіже або заморожене)
 - Цибуля - 1 штука (великий)
 - Лимон - 2 штуки
 - Часник - 6 зубчиків
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком (чорний і білий)
 - Брокколі - 700 грам
 - Сухий перець чилі - За смаком
 - Фенхель - За смаком
 

Крок 1. Наріжте філе, цибуля і лимони, розберіть броколі на суцвіття.

Крок 2. В окремій ємності змішайте спеції з вершками.

Крок 3. Вилийте суміш на деко, рівномірно її розподіліть по всій площі.

Крок 4. Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть на деко порізане філе, а зверху цибулю і приправи.

Крок 5. Викладіть часточки лимонів.

Крок 6. А на них викладаємо суцвіття брокколі.

Крок 7. Запікайте вийшла композиції в духовці 15-20 хвилин. А потім блюдо подавайте до столу. Смачного!