Риба в вершковому соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную гаряче блюдо, яке має ніжний смак, підійде до будь-якого столу. Відмінне поєднання вершкового соусу з рибою варто того, щоб його обов'язково спробували!
Про те, як приготувати рибу у вершковому соусі, які нюанси є в приготуванні, про все це ви дізнаєтесь з даного рецепта. Самостійно ви легко приготуєте це блюдо, спираючись на покрокову інструкцію. Насолоджуйтесь чудовою смакової гармонією! 
- Кріп - 1 Чайна ложка
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Лосось - 1 кілограм
 - Крем - 1/2 склянки
 

Насамперед треба підготувати м'ясо риби. Стейк ми солимо і перчимо.

Далі готуємо вершковий соус. Кидаємо в розтоплене вершкове масло зі сметаною кріп. Все перемішуємо до однорідної маси.

Беремо форму для випікання, викладаємо фольгу по всій її площі. У центр кладемо стейк, виливаємо на нього наш заготовлений соус.

Запікаємо півгодини при 220 градусах. Блюдо готово, можна подавати його з картоплею або рисом. Варіації картоплі підійдуть різні: Айдахо, пиріг, пюре.