Пошаровий яблучний пай
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачний пиріг. Яблучний пай виходить дуже ніжним і ароматним!
Кількість порцій: 5
- Що знадобиться: - 7 грам(- 5 яєць
- 1 склянка борошна
- 1 склянка цукру
- 1 ç.l. Розпушувача
- 5-6 яблук твердих сортів
- ванілін
- масло для змащування форми)

Приготували інгредієнти

Яйця розділити на білки і жовтки.

Білки збити з цукром до отримання щільної нельющейся маси.

Не перестаючи збивати підмішати жовтки.
Потім борошно змішати з розпушувачем, ваніліном і дрібкою солі. З'єднати з яєчною масою і замісити однорідне тісто.
Потім борошно змішати з розпушувачем, ваніліном і дрібкою солі. З'єднати з яєчною масою і замісити однорідне тісто.

Яблука очистити і нарізати тонкими часточками.

На дно промасленим форми укласти третю частину підготовлених яблук і залити 1/3 тесту. Те ж саме повторити ще два рази (повинно вийти 3 шару яблук і 3 шару тесту).

Випікати в добре розігрітій духовці близько 40 хв. У процесі випічки духовку не відкривати, щоб тісто не осіло.
Ось такий виходить пиріжок - високий, пишний і повітряний!
Ось такий виходить пиріжок - високий, пишний і повітряний!