Пиріжок з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хотілося б поділитися з вами дуже цікавим варіантом, як приготувати пиріжок з м'ясом. Ніжна начинка, оригінальна основа і хрустка сирна скоринка - ідеальне поєднання. Обов'язково спробуйте!
Спекти такий пиріжок можна як в запропонованому варіанті, так і на дріжджовому тесті, наприклад. В якості начинки ви можете використовувати будь-який фарш, який вам до смаку, а також доповнити його пікантними і ароматними спеціями.
- Фарш м'ясний - 450 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Картопля - 600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 150 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Сир - 150 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - За смаком
1. Для початку займемося м'ясною начинкою. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо (найкраще використовувати курку або індичку). Додайте часник.
2. Додайте за смаком сіль, спеції.
3. Вбийте яйце.
4. Викладіть сметану.
5. Всипте приблизно 1/4 склянки борошна.
6. Все ретельно перемішайте.
7. Як тест я пропоную використовувати картоплю. Очистіть його і натріть його на середній терці.
8. Викладіть на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
9. Додайте яйце. Сіль, перець за смаком.
10. Додайте борошно.
11. Підготуйте жароміцних форму і змастіть її вершковим маслом. Викладіть картоплю рівним шаром.
12. Зверху викладіть фарш, трохи відступаючи від країв.
13. Присипте все тертим сиром і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
14. Випікайте до рум'яності близько години. Подавайте гарячим.