Пиріжок з бараниною
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки з листкового тіста з м'ясною начинкою з баранини виходять просто чудовими. Ніжні, ароматні і смачні - складно передати словами, поки не спробуєш.
Пиріжки з бараниною готуються так. Спочатку обсмажте на сковороді дрібно порізану баранину з цибулею. Потім зніміть її з вогню, посипте зеленню і часником і дайте охолонути. Потім змішайте з тертим сиром. Тісто розкачати і порізати на смужки. На кожну смужку викладіть начинку, защипніть краю і скрутіть спіраллю. Потім викладіть пиріжки на деко, змастіть жовтком і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 градусах. Відразу подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 200 грам
- Сир - 100 грам
- Листкове тісто без дріжджів - 500 грам
- Пучок зелені - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Яєчний жовток - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
М'ясо порізати дрібно і обсмажте з цибулею на сковороді до напівготовності. Додати сіль, поперчіть.
Потім зніміть м'ясо з вогню і посипте дрібно порізаними зеленню і часником, перемішайте і дайте охолонути. Потім змішайте м'ясо з тертим сиром. Начинка готова.
Тісто можна придбати готове, або приготувати за своїм рецептом. Розкачайте його в пласт товщиною близько 4 мм. Поріжте смужками довжиною 15-20см, шириною 4-5 см. На кожну смужку викладіть начинку, защипніть краю і скрутіть спіраллю.
Викладіть пиріжки на деко, змастіть жовтком і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.