Пиріжки з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто любить сухофрукти і практично всі обожнюють пиріжки, так чому б нам не об'єднати їх в одній страві і не приготувати смачний і ароматний пиріжки з курагою.
Я дуже люблю курагу і тому намагаюся якомога частіше додавати її в різні страви, адже це не тільки смачно, але корисно. І хоча сухофрукти навіть з м'ясом відмінно поєднуються, але все-таки головне їх застосування - це десерти і випічка, тому зараз я розповім вам, як приготувати пиріжки з курагою. Це дійсно неймовірно смачні ласощі, яке багато хто з вас повинні пам'ятати ще з дитинства, наприклад, в нашому будинку жодне свято не проходив без цих пиріжків. Ви тільки уявіть, який приголомшливий аромат розлітається по всій квартирі під час приготування, він здатний підняти настрій навіть в самий похмурий день. З цим простим рецептом пиріжків з курагою ви привнесе в своє життя трохи сонячного світла і яскраві фарби соковитих фруктів.
- Борошно - 1 кілограм
- Молоко - 0, 5 L
- Яйце - 2 штуки(+ 2 жовтка для змащування пиріжків)
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки(+ трохи в начинку)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 11 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Чорнослив - 700 грам











