Пиріжки з курагою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, повітряні і неймовірно смачні пиріжки з курагою своїм ароматом зберуть на кухні всю сім'ю. Приготувати їх досить просто, а ось тісто, до речі, ми зробимо для них пісне.
Думаю, багато з вас погодяться, що приготування пиріжків це досить довгий і трудомісткий процес (одне чого вартий), але ось як тільки подумаю про таких пиріжках і представлю їх приголомшливий аромат, ноги самі йдуть на кухню. Скажу вам чесно, ці ласощі точно варто витраченого часу і сил, і зараз я розповім вам, як приготувати пиріжки з курагою в духовці. Я впевнена, що всі любителі сухофруктів, як і я, вважають, що така начинка одна з найсмачніших, ну а якщо ви не дуже любите курагу, то все одно спробуйте приготувати пиріжки з курагою в духовці в домашніх умовах, їх смак може вас приємно здивувати. Тут я додаю ще трохи полуничного варення, щоб начинка була більш соковита і смачна, а ви можете поекспериментувати і змішати курагу зі своїм улюбленим варенням або джемом, так що включаємо фантазію і вперед.
- Борошно - 1, 2 кілограма
- Вода - 800 мілілітрів
- Масло рослинне - 350 мілілітрів
- Цукор - 1, 25 склянки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Дріжджі пресовані спиртові - 25 грам
- Ванілін - 1 грам
- Чорнослив - 500 грам
- Апельсин - 1 штука
- Варення - 1 Склянка (тут полуничне )











