Піца з сирною скоринкою
(покроковий рецепт з фото)
Зустріти гостей завжди можна смачною закускою. На цей раз - це піца з сирною скоринкою. Начинка може бути найрізноманітнішою - на ваш смак. З сиром поєднуються всі продукти, які ми додаємо в піцу.
За цим рецептом піца з сирною скоринкою виходить дуже смачною. Її можна зробити з чотирьох сортів сиру, без ковбаси і інших добавок. Майонез в даному рецепті не використовується, тільки томатний соус зі спеціями.
- Дріжджове тісто - 500 грам
- Ковбаса - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Томатна паста - 40 грам
- Спеції - За смаком

1. Для приготування піци на швидку руку візьміть вже готове дріжджове тісто. Якщо у вас є час, то можна його зробити самим: в теплу воду додайте чайну ложку сухих дріжджів (води - 1, 5 склянки), щіпку солі і цукру і борошно.

2. Тісто не повинно бути занадто "забитим" . Додайте в нього рослинне або оливкове масло, залиште його в теплому місці хвилин на 30-40.

3. Коли тісто збільшиться в два рази, розгортаємо з нього пласт бажаної товщини (під час випікання тісто збільшується в 2 рази, тому товщину тесту регулюйте відразу).

4. Тим часом готуємо соус: томатну пасту змішуємо з невеликою кількістю води і додаємо спеції. Для піци ідеально підходять італійські трави. Доводимо соус до кипіння і кип'ятимо, поки не випарується зайва вода.

5. Пласт тесту викладаємо у форму для запікання, піднімаємо краю. Промащуємо отриманим соусом наше тісто, викладаємо начинку.

6. Викладаємо по всій поверхні сир, а на одну сторону ще й ковбасу. Відправляємо піцу в розігріту до 200 градусів духовку всього на 10-12 хвилин.

7. За цей час на поверхні тесту утворюється сирна скоринка. Подається піца з сирною скоринкою в гарячому вигляді.