Морквяний торт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
При словах "морквяний торт" діти зазвичай орудують носиками, не хочуть… А коли відкусять шматочок, їх просто не зупинити! Цей морквяний торт в мультиварці просто смачний, море ароматів і смаку…
Подивіться, як приготувати морквяний торт. Для прикраси я використовувала горіхи волоські, ягоди калини, але це не обов'язково, можна використовувати тертий шоколад, сухофрукти, горіхи, все що любите. Обов'язково дайте тортика настоятися, просочитися. Пробуйте!
- Морква - 400 грам
- Цукор - 300 грам(150 г - в тісто, 150 г - в вершках)
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Крохмаль - 50 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Імбир порошок - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 2-3 Щепоток
- Апельсинова цедра - 1 Чайна ложка (цедра одного апельсина)
- Апельсиновий сік свіжовичавлений - 50 мілілітрів
- Рафінована олія рослинна - 50 мілілітрів
- Ізюм - 100 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Розпушувач - 3 чайних ложки
- Крем - 300-350 грам (для крему)
- Загущувач вершків - 1 Ст. Ложка (для крему)

Підготуйте продукти, відміряйте всі. Вимийте ретельно апельсин і морква.

Очищену моркву натріть на крупній тертці, вага моркви - приблизно 350-370 г після очищення.

Відокремте жовтки від білків. Жовтки з'єднайте з цукром.

Розітріть їх віночком або міксером до збільшення маси в об'ємі.

До моркви додайте жовтки з цукром, подрібнені горіхи, родзинки, борошно, крохмаль, розпушувач, цедру одного апельсина, апельсиновий свіжовичавлений сік, імбир, корицю, мускатний горіх, rafinirovannoe масло.

Ретельно ложкою перемішайте масу до максимальної однорідності.

Білки збийте міксером до стійких піків. Додайте в тісто.

Перемішайте дуже добре тісто. Воно стане ніжним і повітряним.

Змастіть форму мультиварки рафінованою олією. Перелийте тісто, розрівняйте і відправте в мультиварку на 50 хвилин, режим "випічка" .

Готовий корж дістаньте і остудіть.

Сметану збийте з загустителем вершків і цукром, разрежьте торт на два коржа. Одну частину щедро змастіть кремом, накрийте другою частиною, її теж щедро змастіть кремом.

Прикрасьте торт подрібненими горіхами і будь-якими ягодами. Дайте в холоді просочитися мінімум 2 годину. Приємного!