Морквяний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб морквяний пиріг перетворився, я додала щіпку кориці, мускатного горіха. Він вийшов м'яким, ніжним і дуже ароматним. Випікається в мультиварці в режимі "випічка" 45-50 хвилин.
Для пирога натріть моркву на тертці, з'єднайте з іншими інгредієнтами. Випікайте в мультиварці.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Яйце - 3 штуки
- Морква - 3 штуки (середні)
- Цукор - 1 Склянка
- Rafinirovannoe масло - 50 мілілітрів
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити оцтом)
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Апельсинова цедра - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки

Берем глубокую посудину. Насипаємо туди цукор, додаємо терту на дрібній тертці моркву і жовтки яєць. Перемішуємо.

Білки яєць доводимо до піків міксером.

З'єднуємо всі інгредієнти: морквяний і білкову суміші, борошно, соду і спеції.

Випікаємо в мультиварці в режимі "випічка" 45-50 хвилин. Каструлю мультиварки я змащую рослинною або вершковим маслом.

Морквяний пиріг в мультиварці готовий! Пригощайтеся!