Млинці на рисовому молоці без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом справжніх веганських млинчиків без яєць. Найкраще такі млинці виходять на рослинному молоці. Пропоную використовувати рисове, воно доступне, нейтральне і недороге. Виходять дуже смачні млинці золотистого кольору, які можна подавати як з солодкими, так і несолодкими начинками.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати млинці на рисовому молоці без яєць. У цьому рецепті тесту обов'язково потрібно дати час постояти, щоб активувати глютен. Тоді млинці виходять еластичними і не рвуться. Якщо хочете зробити їх м'якше, то після випічки складіть стопкою і накрийте вологим рушником.
- Рисове молоко - 500-530 мілілітрів
- Борошно - 250 грам
- Розпушувач - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток

Підготуйте всі інгредієнти.

Налийте у велику миску рисове молоко, додайте цукор, сіль і рослинне масло. Ретельно перемішайте.

Борошно просійте і змішайте з розпушувачем.

Додавайте борошно з розпушувачем в миску з рисовим молоком, одночасно збиваючи міксером до однорідної консистенції. Залиште тісто при кімнатній температурі на 30 хвилин.

Потім випікайте млинці на добре розігрітій сковороді до рум'яного кольору.

Млинці на рисовому молоці без яєць готові, приємного вам апетиту!