Рецепт Маринований біфштекс фото

Маринований біфштекс
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Приготований з яловичини і замаринований біфтекс виходить дуже соковитим і апетитним! додатково, до біфштексу подається маринований червоний лук із зеленню. На гарнір приготуйте картопля.

До вашої уваги - простий рецепт приготування маринованого біфштекса. Яловичину відбиваємо і маринуємо в суміші з збитого яйця, солі, перцю і сметана. Обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки і подаємо з маринованою цибулею і зеленню. Хай щастить!

  • Яловичина - 220 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Зелень - 1 За смаком
  • Крем - 1 За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 120 грам
  • Масло оливкове - 5 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець мелений - 1 За смаком
  • Цукор - 1 За смаком
  • Винний оцет - 1 За смаком
маринований біфштекс - фото крок 1
Яловичину відбийте, сіль і poperčite. Яйця збийте з сіллю і перцем, додайте сметану. Умочіть яловичину в отриману масу і залиште маринуватися 15 хвилин.
маринований біфштекс - фото крок 2
Замаринований біфштекс обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін, до рум'яної скоринки.
маринований біфштекс - фото крок 3
М'ясо подається з замаринованим в оцті цибулею з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти