Маринований біфштекс
(покроковий рецепт з фото)
Приготований з яловичини і замаринований біфтекс виходить дуже соковитим і апетитним! додатково, до біфштексу подається маринований червоний лук із зеленню. На гарнір приготуйте картопля.
До вашої уваги - простий рецепт приготування маринованого біфштекса. Яловичину відбиваємо і маринуємо в суміші з збитого яйця, солі, перцю і сметана. Обсмажуємо на сковороді до рум'яної скоринки і подаємо з маринованою цибулею і зеленню. Хай щастить!
- Яловичина - 220 грам
- Яйця - 1 штука
- Зелень - 1 За смаком
- Крем - 1 За смаком
- Цибуля ріпчаста - 120 грам
- Масло оливкове - 5 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець мелений - 1 За смаком
- Цукор - 1 За смаком
- Винний оцет - 1 За смаком
Яловичину відбийте, сіль і poperčite. Яйця збийте з сіллю і перцем, додайте сметану. Умочіть яловичину в отриману масу і залиште маринуватися 15 хвилин.
Замаринований біфштекс обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін, до рум'яної скоринки.
М'ясо подається з замаринованим в оцті цибулею з зеленню. Смачного!