Курячий суп з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт курки з рисом - смачного повсякденного супу від французьких домогосподарок.
Курячий суп з рисом популярний повсякденний "гість" на обідньому столі жителів Франції.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Кубики курячого бульйону - 8 штук
- Вода - 2 L
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Мука - 4 Ст. Ложки

1 стакан білого рису залити 2 склянками води і посолити.

Додати краплю оливкової олії.

Довести до кипіння і зменшити вогонь.

Готувати до повного зникнення води.

Промити 2 курячі грудки. Помістити в каструлю. Залити водою.

Кинути 8 кубиків курячого бульйону. Варити протягом 20 хвилин.

Порізати куряче м'ясо на невеликі шматочки.

Покришити цибулю.

Порубати зелений перець.

Так само дрібно нарізати селеру.

Розтопити вершкове масло в сковороді. Додати 4 ст. L. Борошна.

Перемішати і додати в курячий бульйон.

Обсмажити овочі.

Через пару хвилин додати шматочки курки.

Посолити, поперчити.

Перекласти курку з овочами в бульйон.

Покласти рис в суп.

Смачного!