Курячі «Катсу»
(покроковий рецепт з фото)
Курячі "кацу" - це японське блюдо, що представляє собою дуже смачне обсмажене в яйці і панірувальних сухарях куряче філе. Приготувати його під силу кожному - особливо з простим поетапні рецептом.
Приготуйте курку "кацу" - влаштуйте справжній японський вечерю у себе вдома. До речі, якщо роли, які нашими людьми вважаються традиційним японським блюдом, самі японці їдять вкрай рідко, то курка "кацу" - це дійсно те блюдо, яке на столах японців з'являється регулярно. Приготувати курку "кацу" (катсу) дуже легко, головне - мати спеціальні панірувальні сухарі Панько, які зараз можна купити в великих супермаркетах в розділах східних продуктів. Блюдо виходить цікаве - ніжне куряче м'ясо в хрусткому смачне клярі. Подавати рекомендую з рисом, соєвим соусом і якимись овочами. Ну, досить слів - читайте простий рецепт курки "кацу" і готуйте!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Сіль, перець - - За смаком
- Борошно - 1/2 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі "панко" - 300 грам
- Масло рослинне - 100 мілілітрів







