Рецепт Курячі «Катсу» фото

Курячі «Катсу»
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви

Курячі "кацу" - це японське блюдо, що представляє собою дуже смачне обсмажене в яйці і панірувальних сухарях куряче філе. Приготувати його під силу кожному - особливо з простим поетапні рецептом.

Приготуйте курку "кацу" - влаштуйте справжній японський вечерю у себе вдома. До речі, якщо роли, які нашими людьми вважаються традиційним японським блюдом, самі японці їдять вкрай рідко, то курка "кацу" - це дійсно те блюдо, яке на столах японців з'являється регулярно. Приготувати курку "кацу" (катсу) дуже легко, головне - мати спеціальні панірувальні сухарі Панько, які зараз можна купити в великих супермаркетах в розділах східних продуктів. Блюдо виходить цікаве - ніжне куряче м'ясо в хрусткому смачне клярі. Подавати рекомендую з рисом, соєвим соусом і якимись овочами. Ну, досить слів - читайте простий рецепт курки "кацу" і готуйте!

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Борошно - 1/2 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі "панко" - 300 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
курячі
Куряче філе наріжте на великі шматочки (одну курячу грудку середнього розміру - з 8 шматочків).
курячі
Посипаємо шматочки курки сіллю і перцем, при бажанні - ще якимись спеціями.
курячі
Обвалюють кожен шматочок курки в борошні.
курячі
Яйця збиваємо з однією ложкою соєвого соусу.
курячі
Вмочуємо кожен шматочок курки у збитих яйцях.
курячі
Нарешті, потрібно гарненько обваляти шматочки курки в сухарях Панько. Це такі спеціальні панірувальні сухарі, продаються в супермаркетах. Без них це японське блюдо приготувати не можна. Можна замінити звичайними панірувальними сухарями - буде теж смачно, але блюдо вже буде іншим.
курячі
У сковороді доводимо до кипіння рослинне масло, кидаємо в нього шматочки курки. Смажимо до світло-коричневого кольору клярі.
курячі
Готові шматочки курки дістаємо з масла, викладаємо на паперову рушник, щоб стік зайвий жир. Після цього курку "кацу" можна подавати до столу з рисом і овочами. Смачного!

Схожі рецепти