Курячі грудки в індичці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячих грудок в "беконі" індички.
Кількість порцій: 10
- Куряча грудка - 1 штука
- "бекон" індички - 20 штук
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Свіжий лимонний сік - 3 Ст. Ложки

Перемішайте мед, гірчицю і лимонний сік

Нарізати курячі грудки на скибочки шириною приблизно з палець.

Оберніть курку "беконом" з індички

Викладіть роли на лист для випічки

Розігрійте духовку до 425 ° С. Полийте роли половиною маринаду, готуйте 7 хвилин. Переверните, полийте маринадом і готуйте ще 7 хвилин.