Курячі грудки по-Кіпріотське
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт від відомого кухаря Джеймі Олівера. Курячі грудки за цим рецептом виходять дуже соковитими і ніжними з пікантною ароматною начинкою. Дуже смачне блюдо з нескладним приготуванням!
Рецепт традиційний, від відомого кухаря, тому змінювати і доповнювати нічого не рекомендую. Буде смачно, соковиті і ароматні!
- Куряча грудка - 2 штуки
- В'ялені томати - 100 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Cedra - 1 Чайна ложка
- Італійські трави - 1 Чайна ложка

1. Курячі грудки з шкірою відокремте від кісток, помийте і обсушіть.

2. Моцарелла Порвоо руки.

3. Додайте нарізані в'ялені томати.

4. Додайте цедру, зелень і часник. Трохи солі. Начинка готова.

5. З внутрішньої сторони грудки відокремте мале філе і розріжте грудку, формуючи кишеню. Покладіть в нього начинку.

6. Закріпіть краю зубочистками, щоб начинка не витекла при обсмажуванні.

7. На грудку викладіть пергамент. Обсмажуйте з двох сторін, поставивши на пергамент прес.

8. Смачного!