Курка по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт підійде для вечері в сімейному колі, так як в ньому відмінно підібрані всі інгредієнти, вам залишилося вкласти в нього тільки трохи душі і домашнього тепла, і ситний вечеря забезпечений.
Як і у всіх стравах справжньої домашньої кухні в цьому рецепті приготування курки по-домашньому з любов'ю з'єднані м'ясо і багато-багато свіжих овочів. Для мене цей рецепт асоціюється з теплим сімейною вечерею, на якому збираються всі рідні і близькі люди, адже такі зустрічі ніколи не проходять без смачних ароматних страв. Ось і тут ми будемо гасити курочку разом з перчиком, помідорами, грибочками і цибулькою в приголомшливому сметанно-коньячному соусі - справжній достаток смаку і кольору. А що саме чудове так це те, що приготувати таку курочку простіше простого, і ви без особливих зусиль з цим впораєтеся. Тому уважно прочитайте мій простий рецепт курки по-домашньому і приготуйте справжній сюрприз вашим рідним.
- Куряче філе - 600 грам
- Печериці - 6-8 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Вино або коньяк - 40 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сухарі паніровочні - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком




