Рецепт Котлети з сиром «Роккі» фото

Котлети з сиром «Роккі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Дуже смачні і соковиті котлетки з курки з сирною начинкою. Хоч вони і готуються з філе, але за рахунок додавання хліба з молоком виходять дуже ніжними. Дивіться і запам'ятовуйте рецепт!

Отже, розповідаю, як приготувати котлети з сиром "роккі" . Це дуже смачні і ніжні котлетки, для приготування яких можна взяти будь-який сир: від звичайного твердого до моцарели або сиру типу "здоров'я", будь-який варіант буде доречним. Я не додаю спеції в такі котлети, щоб не перебити смак сиру, але можна урізноманітнити паніровці кунжутом або прянощами. Куряче філе можна замінити на нежирний свинячий фарш, тоді трохи довше обсмажуйте котлети. Хай щастить!

  • Фарш - 500 грам
  • Білий хліб - 150 грам (кнопка)
  • Молоко - 2 склянки
  • Твердий сир - 120 грам
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Панірувальні сухарі - За смаком
котлети з сиром
1. Підготуйте продукти, приступимо!
котлети з сиром
2. Замочіть хліб в молоці. Щоб це відбувалося більш рівномірно, я зазвичай ламаю його руками і заливаю молоком, утрамбовують.
котлети з сиром
3. М'ясо пропустіть через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера. Потім відіжміть трохи хліб від молока і з'єднайте фарш з хлібом. Для більш однорідної консистенції я подрібнюю вдруге м'ясо з хлібом в блендері.
котлети з сиром
4. Твердий сир порізати кубиками.
котлети з сиром
5. Мокрими руками скачайте кульку з фаршу, придавите трішки, щоб вийшла кругла коржик.
котлети з сиром
6. У центр покладіть частину сиру.
котлети з сиром
7. Сформуйте овальну котлетку. Обваляйте в сухарях.
котлети з сиром
8. Теж саме виконайте і з іншим фаршем. У мене вийшло 8 великих котлет.
котлети з сиром
9. Розігрійте рослинне масло, покладіть котлети, смажте з кожного боку по 5-7 хвилин.
котлети з сиром
10. Коли котлети обсмажені з одного боку, я перевертаю їх на іншу і накриваю кришкою, щоб вони ще пропарити і стали ніжніше.
Пробуйте!

Схожі рецепти