Капустяні котлети з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Особливість приготування капустяних котлет в тому, що вони не смажаться, а запікаються в духовці. Це дозволяє приготувати дуже смачне блюдо, яке потім не зашкодить вашій фігурі.
Апетитні овочеві котлети з сиром. Для їх приготування обсмажте на сковороді цибулю і моркву. Пошинкуйте капусту, потріть сир. З'єднайте всі інгредієнти і добре перемішайте. Викладіть капустяний фарш у формі котлет на застелений пергаментом деко. Розігрійте духовку і запечіть котлети до рум'яної скоринки. Це займе хвилин 20-25. На стіл подайте зі сметаною. Смачного!
- Капуста - 200 грам
- Сир - 30 грам
- Морква - 40 грам
- Цибуля пориста - 40 грам
- Борошно вівсяне - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком

Потріть моркву і поріжте цибулю.

Обсмажте їх на сковороді.

Пошинкуйте і посоліть капусту.

З'єднайте капусту, тертий сир, борошно, сметану, яйце і обсмажені овочі. Добре перемішайте.

Викладіть капустяний фарш у формі котлет на застелений пергаментом деко. Розігрійте духовку до 180 градусів і запечіть котлети до рум'яної скоринки. Це займе хвилин 20-25. На стіл подайте зі сметаною.