Кабачки з грудкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування кабачків з грудкою в духовці нескладний. Ідеально підійде, щоб нагодувати всю сім'ю. Діти теж їдять із задоволенням, перевірено.
Для запікання кабачків з грудкою в духовці приготуйте глибоку форму. Обов'язково використовуйте для приготування курячу грудку, якщо замінити на інше м'ясо, результат не буде настільки видатним. Томатів, по бажанню, можна додати більше. Готуйте, пробуйте.
- Кабачки - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Куряча грудка - 1 штука (або дві маленьких грудки)
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Кефір - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Часник - 2 зубчики

Промийте кабачки. Очистіть їх від шкірки і наріжте дрібними кубиками.

Дрібно наріжте цибулю.

Моєму помідори. Нарізаємо кубиками.

Філе курячої грудки дрібно наріжте.

Викладаємо на деко кабачки, філе, помідори і цибулю. Перемішуємо і солимо.

Тепер приготуємо соус. Змішайте в одній ємності: майонез, півсклянки кефіру і спеції. Соус не повинен вийде дуже рідким.

Мажемо кабачки зробленим соусом і запікаємо в духовці 30 хвилин. Температура 180 градусів. Під кінець додайте тертого часнику і ретельно перемішайте.

Готово! Смачного!