Домашні крутон
(покроковий рецепт з фото)
Саморобні сухарики завжди знадобляться. Можете ласувати ними в будь-який момент, подати на стіл при зустрічі з друзями або використовувати для інших страв. Запам'ятайте, як приготувати домашні крутон.
Крутонами або грінки - це одне і теж. Відмінність тільки в хлібі, з якого вони готуються. Для крутонов беруть чіабатту або французький батон, для сухариків використовують звичайний хліб. Готові крутони можна приготувати з додаванням різних спецій, сиру, на сковороді або в духовці.
- Французький батон - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія (соняшникова, горіхове) - 3 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - За смаком

1. Наріжте хліб скибочками, потім невеликими шматочками довільної форми.

2. У сковороду влийте половину рослинного масла і викладіть відповідні спеції, розігрійте.

3. Викладіть половину підготовленого батона і перемішайте, щоб всі шматочки були покриті олією.

4. Обсмажте крутон до рум'яної скоринки і перекладіть на деко для охолодження.

5. Обсмажте другу частину батона до готовності і подавайте вже остиглі крутон.