Часникові крутон
(покроковий рецепт з фото)
Часникові крутон - це дуже смачні тости з білого хліба, які запікаються в духовці в дуже смачне часниковому маслі з великою кількістю приправ. Смак і аромат часниковий крутонов незрівнянний!
У мене не вистачає слів, щоб описати що таке ці часникові крутони. Це справжнє кулінарне диво! Дуже смачні і універсальні маленькі тости підійдуть для багатьох приводів. Вони гарні і на сніданок і на обід і на вечерю. Їх можна подавати замість хліба, а так само готувати з ними найрізноманітніші бутерброди на сніданок, або додавати їх в суп. Часникові крутон - відмінне рішення для фуршету і святкового столу. На них можна намазувати найрізноманітніші начинки. Наприклад, я дуже люблю як часникові крутони поєднуються з вершковим сиром і зеленою цибулею або з сиром фетою, базиліком і помідорами. Варіацій може бути мільйон, а все одно завжди буде дуже смачно. Бажаю удачі!
- Французький хліб - 1 штука
- Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
- Нарізаний часник - 1 Чайна ложка
- Сушена петрушка - 1 Чайна ложка
- Сушений розмарин - 1 Чайна ложка
- Перець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 2 щіпки











