Домашні ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
Домашні ковбаски - це класичне слов'янське блюдо, яке готується з двох видів фаршу, гірчиці, лука, часнику, лаврового листа і ковбасних оболонок. Міський варіант сільського страви
Домашні ковбаски - дуже смачне і досить жирне блюдо. Підходить не тільки для домашнього приготування, але і для приготування на мангалі, до речі. Добре поєднується зі свіжими овочами і червоним сухим вином. Ми домашні ковбаски традиційно готуємо на Великдень і на Різдво. Бажаю приємного приготування!
- Фарш свинячий - 1300 грам
- Фарш курячий або індички - 900 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Рубаний лавровий лист - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - - За смаком

Цибуля подрібнюємо за допомогою блендера. Потім у великій мисці змішуємо два види фаршу, цибуля, подрібнений часник і лавровий лист і додаємо дві столові ложки гірчиці. Приправляємо сіллю і перцем. Все добре перемішуємо.

Потім оболонки для ковбасок промиваємо, просушуємо. У м'ясорубки знімаємо ножі і встановлюємо оболонку.

Потім оболонку наповнюємо м'ясом.

Потім ковбаски складаємо на деко, застелений папером і відправляємо випікатися в духовку розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 30 хвилин.

Смачного!