Бажання з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дивно простий рецепт приготування буженини з курячої грудки. Така буженина - ідеальна їжа не тільки для дорослих, але і дітей.
Як приготувати буженину з курячої грудки?
1. Насамперед необхідно вимити і просушити грудку. З'єднати в невеликій мисці сіль, чорний перець і паприку, орегано. В рецепт приготування буженини з курячої грудки можна використовувати і інші спеції за смаком. Отриманою сумішшю ретельно натерти курочку і залишити на 5-10 хвилин.
2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти. Відправити туди грудку і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки (буквально по 2-3 хвилини).
3. Тим часом розігріти духовку і підготувати лист фольги, складений в кілька разів.
4. Часник очистити і пропустити через прес. Також можна використовувати сушений часник.
5. Обсмажену грудку викласти на фольгу і присипати подрібненим часником.
6. Вилити зверху масло, в якому смажилася курка, і загорнути фольгу конвертом.
7. Надіслати у жароміцних форму і поставити в духовку. Запікати краще при середній температурі перші 20-25 хвилин, а потім довести до готовності при нижчій. Бажання з курячої грудки в домашніх умовах повинна нудитися і просочуватися спеціями.
8. Готову буженину акуратно дістати з фольги і нарізати невеликими шматочками. Вона відмінно замінить ковбаску для ранкових бутербродів, а також прекрасно поєднується з будь-яким гарніром.
Смачного!
- Куряча грудка - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Часник - 1 зубчик
- Орегано - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
1. Насамперед необхідно вимити і просушити грудку. З'єднати в невеликій мисці сіль, чорний перець і паприку, орегано. В рецепт приготування буженини з курячої грудки можна використовувати і інші спеції за смаком. Отриманою сумішшю ретельно натерти курочку і залишити на 5-10 хвилин.
2. На сковороду налити трохи оливкового масла і розігріти. Відправити туди грудку і обсмажити з двох сторін на сильному вогні до появи скоринки (буквально по 2-3 хвилини).
3. Тим часом розігріти духовку і підготувати лист фольги, складений в кілька разів.
4. Часник очистити і пропустити через прес. Також можна використовувати сушений часник.
5. Обсмажену грудку викласти на фольгу і присипати подрібненим часником.
6. Вилити зверху масло, в якому смажилася курка, і загорнути фольгу конвертом.
7. Надіслати у жароміцних форму і поставити в духовку. Запікати краще при середній температурі перші 20-25 хвилин, а потім довести до готовності при нижчій. Бажання з курячої грудки в домашніх умовах повинна нудитися і просочуватися спеціями.
8. Готову буженину акуратно дістати з фольги і нарізати невеликими шматочками. Вона відмінно замінить ковбаску для ранкових бутербродів, а також прекрасно поєднується з будь-яким гарніром.
Смачного!