Жаб'ячі лапки
(покроковий рецепт з фото)
Жаб'ячі лапки, рецепт яких я дуже люблю, припадуть до смаку не тільки гурманам. Можна використовувати як свіжі, так і заморожені лапки. Готувати їх дуже просто і швидко. Обов'язково спробуйте!
Популярні у Франції жаб'ячі лапки, рецепт яких налічує вже не одне століття (що, жаб'ячі лапки - це досить давнє делікатес), готуються дуже просто. Їх треба злегка замаринувати в молоці або лимонному соці, потім опустити у збите яйце і сухарі і обсмажити на дуже гарячій сковороді в маслі. От і все! Смак смажених жаб'ячих лапок нагадує курятину.
Смачного!
- Жаб'ячі лапки - 10-12 штук
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Панірувальні сухарі або хлібні крихти - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок

1. Промийте і очистіть жаб'ячі лапки від шкірки, якщо вона є.

2. Відокремте лапки великим ножем. Замочіть їх на годину-півтори в молоці.

3. Відкиньте жаб'ячі лапки на друшляк, нехай стекут. Збийте яйце. Приготуйте широку тарілку з панірувальними сухарями. Лапки опустіть в яйце, потім в сухарі.

4. У сковороді гарненько нагрійте масло. Опустіть жаб'ячі лапки і обсмажте їх з обох боків до золотистого кольору.

5. Подавайте обсмажені жаб'ячі лапки з овочами і шматочками лимона.