Зелені спагетті з кабачків (цукіні) з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна і смачне блюдо, яке можна приготувати не тільки до обіду, але і закуску. Легке і швидке в приготуванні, незвичайне на смак ... Це блюдо точно сподобається любителям овочевих гарнірів.
Незвичайне, смачне і корисне блюдо обов'язково сподобається всім любителям азіатської кухні. Готується воно легко і швидко, а виходить дуже цікавим на смак. Соковиті спагетті з цукіні і ніжні креветки відмінно поєднуються в цій страві. При цьому, найголовніше, що вашій фігурі це блюдо не зашкодить. Хочете дізнатися, як приготувати зелені спагетті з кабачків (цукіні) з креветками? Читаємо і дивимося рецепт.
- Cukini - 2 штуки (невеликих і молоденьких)
- Креветки - 250 грам (очищених)
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Перець пластівці - 1-2 Щепоток (солодкий або гіркий, за вашим бажанням)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Зелень кропу або петрушки - 20 грам
За допомогою Овочечистка або терки для корейської моркви нарізаємо цукіні на тонкі спагеті.
Наливаємо на сковороду оливкова олія, добре розігріваємо його. Додаємо подрібнений часник і перець, обсмажуємо приблизно хвилину. Потім викладаємо креветки і обсмажуємо їх по 2-3 хвилини з кожного боку. Готові креветки прибираємо зі сковороди.
Додаємо на сковороду вино і лимонний сік, випаровуємо, помішуючи, хвилини 2. Потім викладаємо спагетті з цукіні. Готуємо ще хвилини 2-3, не забуваючи помішувати.
Додаємо до спагетті креветки, посипаємо сіллю і подрібненою зеленню. Перемішуємо, і через хвилину прибираємо з вогню.
І відразу ж подаємо до столу разом з скибочками лимона.