Рецепт Зелені щи в мультиварці фото

Зелені щи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Щавель
На обід, На вечерю, На швидку руку
Супи, Щи

Дізнався сьогодні рецепт приготування зелених щей в мультиварці. Смак відрізняється від звичайних, причому в кращу сторону.

Щи готуються дуже просто. Головне - мати під рукою бульйон. Коли щі готові, в них можна додати сметану за смаком. Деякі додають майонезно-часниковий соус. Для наочності я виклав простий рецепт зелених щей в мультиварці.

1. Спочатку приготуємо інгредієнти. Попереджаю 3 яйця круто, приготуємо м'ясний або курячий бульйон.

2. Промиваємо щавель в холодній воді, нарізаємо тонкими макаронини, складаємо, заливаємо окропом і відразу відкидаємо на сито. Моєму капусту, прибираємо верхні листки, шаткуємо то, що залишилось. Нарізаємо цибулю кубиками або кільцями. Дві картоплини натираємо тонкою соломкою, інші на крупній тертці.

3. Ставимо на мультиварці режим "мультіповар" і температуру 160 градусів. Кидаємо в чашу масло і цибулю. Ми залишаємо на п'ять хвилин. Доливаємо бульйон і картопля, варимо 10 хвилин.

4. Додаємо сіль, щавель і капусту, варимо все 10 хвилин. Додаємо подрібнені петрушку і кріп.

5. Розливаємо щі по тарілках. Зверху кладемо по половинці звареного круто яйця.


  • Щавель - 400 грам
  • Молода капуста - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Бульйон - 2 L (м'ясної або курячий)
  • Яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Петрушка - 4 штуки
  • Кріп - 4 штуки
  • Крем - За смаком
  • Сіль - За смаком
Щи готуються дуже просто. Головне - мати під рукою бульйон. Коли щі готові, в них можна додати сметану за смаком. Деякі додають майонезно-часниковий соус. Для наочності я виклав простий рецепт зелених щей в мультиварці.

1. Спочатку приготуємо інгредієнти. Попереджаю 3 яйця круто, приготуємо м'ясний або курячий бульйон.

2. Промиваємо щавель в холодній воді, нарізаємо тонкими макаронини, складаємо, заливаємо окропом і відразу відкидаємо на сито. Моєму капусту, прибираємо верхні листки, шаткуємо то, що залишилось. Нарізаємо цибулю кубиками або кільцями. Дві картоплини натираємо тонкою соломкою, інші на крупній тертці.

3. Ставимо на мультиварці режим "мультіповар" і температуру 160 градусів. Кидаємо в чашу масло і цибулю. Ми залишаємо на п'ять хвилин. Доливаємо бульйон і картопля, варимо 10 хвилин.

4. Додаємо сіль, щавель і капусту, варимо все 10 хвилин. Додаємо подрібнені петрушку і кріп.

5. Розливаємо щі по тарілках. Зверху кладемо по половинці звареного круто яйця.

Схожі рецепти