Завертон
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий, смачний і дуже презентабельний рулет, який можна подати на святковий стіл в якості закуски. Готується дуже швидко і досить просто. Пригощайтеся!
З начинками завертона можна весь час експериментувати і отримувати нові смаки! Це може бути м'ясний, рибний або овочевий рулет! Я розповім вам, як приготувати завертон з крабовими паличками - одна з найпопулярніших начинок. До речі, завертон - відмінний перекус для виходу на природу.
- Лаваш тонкий - 1-2 штук
- Крабові палички - 150 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Кріп - пучок (невеликий)
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Лаваш розділіть на 3 рівних прямокутника шириною не менше 20 см, якомога більше.
Перший шар лаваша змастіть за допомогою силіконової кисті майонезом, посипте сиром, натертим на дрібній тертці.
Другий лаваш кладемо на перший, змащуємо майонезом і розподіляємо натерті крабові палички.
Третій лаваш також укладаємо зверху, змащуємо майонезом і посипаємо кропом.
Акуратно згорніть лаваш в рулет.
Краї рулету відріжте, рулет розділіть на 2 частини і подавайте до столу. На столі розріжте порційно.
Смачного!