Запечені креветки з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
З сезонними овочами будь-яку страву набагато смачніше. Ароматні томати -прекрасноє доповнення до будь-яких страв з морепродуктів. Рекомендую взяти на замітку цей нескладний рецепт
Коли ввечері вся родина збирається за столом і хочеться відкрити пляшечку ароматного білого ... А цей рецепт особливий для мене особисто тим, що саме в такому виконанні креветки відкрилися для мене по-новому. Це неймовірно легка закуска, яка принесе море задоволення і ні єдиної зайвої калорії.
- Креветки - 500 грам
- Часник - 4 зубчики
- Лимон - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком

1. Помістіть очищені креветки, чері та подрібнений часник на деко.

2. Полийте креветки рослинним маслом.

3. Приправте креветки сіллю і перцем.

4. Запікайте креветки і помідори протягом 10-12 хвилин при температурі 200 градусів. Перед подачею полийте соком лимона.