Запечені креветки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати незвичайний спосіб приготування морепродуктів? Пропоную на замітку просту ідею, як приготувати запечені креветки в духовці з вершковим маслом, скибочками лайма і спеціями.
Ця страва може бути і легкою закускою, і гарячою стравою, яке можна подавати до столу з гарніром, наприклад, а також інгредієнтом смачного салату. Запам'ятовуйте цю класну ідею і повторіть її в домашніх умовах.
- Креветки - 600 грам
- Вапно - 1-2 штук
- Вершкове масло - 120 грам
- Спеції - За смаком

1. Заморожені креветки обдайте окропом.

2. Відкиньте на друшляк, щоб прибрати зайву воду.

3. Підготуйте жароміцних форму, застелите її фольгою. Викладіть шматочки вершкового масла і відправте в духовку на кілька хвилин.

4. Ось, масло розтопити.

5. Наріжте тонкими скибочками лайм. Викладіть в масло.

6. Зверху розподіліть креветки.

7. Додати сіль, додайте спеції за смаком або італійські трави, наприклад. Надішліть в духовку.

8. При температурі 190-200 градусів запікайте креветки хвилин 8-12 в залежності від розміру.

9. Готові креветки відразу подавайте до столу. В даному випадку з відвареним рисом. Смачного!