Яйця бенедиктинський більш
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх коханих незвичайним сніданком? Цей яєць по-бенедиктинського рецепт точно змусить закохати в себе кожного!
Рецепт яєць по-бенедиктинського все частіше і частіше миготить на телеекранах в кулінарних шоу, фігурує на сторінках журналів з рецептами. Особисто я перепробувала з десяток різних способів приготування цієї страви, багато експериментувала, і як мені здається - виробила оптимальний рецепт, який допомагає зробити яйця по-бенедектінскім найбільш смачними. Ділюся своїми знаннями
- Вода - 1/1 частини (залити водою повний сотейник або глибоку сковороду)
- Білий оцет - 1 Ст. Ложка
- Яйця - 8 штук
- Жовток - 3 штуки
- Бекон - 8 скибочок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (розтопити на сковороді)
- Гаряча вода - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - 1 щіпка (зелена цибуля, зелень петрушки для прикраси)
- Сіль перець - За смаком
- Здобні булочки - 2 штуки (розрізати навпіл )

Заповнюємо до країв сотейник водою. Додайте 1 столову ложку звичайного білого оцту. Доведіть воду до кипіння, а потім зменшіть вогонь перед додаванням яєць. Розбийте кожне яйце в окрему чашку і акуратно опустіть в киплячу воду. Я зазвичай готую 4 яйця за раз.

Постарайтеся згадати, які з них ви поклали першими, такою ж послідовністю будете їх витягати з води. Накрийте кришкою і варіть яйця протягом приблизно 5 хвилин, в залежності від того, які яйця вам більше подобаються при варінні. По готовності виймайте яйця шумівкою.

Помістіть приготовані яйця на паперовий рушник, щоб їх висушити. Використовуйте чайну ложку, щоб акуратно обрізати краю, так яйця будуть виглядати акуратніше.

Тепер приготуємо соус. Змішайте яєчні жовтки і лимонний сік в міксері, поки суміш не стане пінистої. У момент розмішування міксером, акуратно влийте половину розтопленого, вершкового масла. Соус повинен бути густим.
Додавайте кілька чайних ложок гарячої води за тим акуратно влийте решту топленого масла, не зупиняючи міксер, збивайте близько 1 хвилини. Додавайте гарячу воду в залежності від густоти. Приправте сіллю і перцем.
Додавайте кілька чайних ложок гарячої води за тим акуратно влийте решту топленого масла, не зупиняючи міксер, збивайте близько 1 хвилини. Додавайте гарячу воду в залежності від густоти. Приправте сіллю і перцем.

Розріжте булочки навпіл і покладіть по верх кожної скибочку бекону, як це показано на фото. Зверху покладіть яйце і полийте готовим соусом. Прикрасьте всі зеленню.