Яловичина з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Ситне, ароматне і шалено смачна страва з запеченого м'яса з грибами. Якщо хочете побалувати себе їм - дивимося рецепт яловичини з печерицями вже зараз.
Гриби з м'ясом завжди відмінно поєднуються, неважливо, запечені або смажені разом. Для приготування яловичини з печерицями нам знадобиться яловича вирізка, тільки не зовсім стара, а то запікати доведеться дуже довго, і страва вийде сухим. Обов'язково використовуйте кілька гілочок свіжого розмарину - аромат буде неперевершений. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 700 грам
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Розмарин - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
Наші інгредієнти, які знадобляться.
М'ясо миємо й ріжемо середніми шматочками.
Розігріваємо олію на сковороді, обсмажуємо розмарин.
Додаємо м'ясо і обсмажуємо до золотистого кольору.
Не забуваємо помішувати.
Окремо обсмажуємо моркву і цибулю.
Ріжемо перець і гриби.
У форму для випікання викладаємо овочі і м'ясо. Відправляємо в духовку на півтори години при 200 З. Не забудьте посолити і поперчити, додати спецій. Накриваємо фольгою.
Готову яловичину з печерицями подаємо з відвареною картоплі і овочами. Смачного!