Яловичина по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Чудове гостреньке блюдо з грузинської кухні. Рецепт привезений в якості сувеніра з давнього подорожі в Тбілісі. Там в ресторані готелю я спробував його вперше.
Приготування яловичини по-грузинськи забере у вас близько 2, 5 годин. Спочатку поріжте і відваріть яловичину. Потім обсмажте порізаний півкільцями цибулю з томатною пастою. Готове м'ясо протушкувати протягом півгодини з цибулею і пастою. За п'ять хвилин до готовності додайте спеції і дрібно порубані зелень, часник і цибулину. Перемішайте, почекайте ще 5 хвилин і насолоджуйтеся ароматним і смачним блюдом. Смачного!
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 4 штуки
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Коріандр мелений - 5 Щепоток
- Хміль-сунелі - 3 щіпки
- Червоний перець - 2 щіпки
- Часник - 2 зубчики
- Пучок зелені - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком

Яловичину поріжте шматочками і відваріть до готовності.

Поріжте три цибулини півкільцями.

Обсмажте цибулю на рослинній олії, додайте в нього томатну пасту.

Відварене м'ясо викладіть на сковороду до цибулі.

Залийте його м'ясним бульйоном, так, щоб він покрив яловичину і поставте на слабкому вогні гаситися протягом півгодини.

Зелень, часник і залишилася цибулину дрібно поріжте.

За п'ять хвилин до готовності засинайте в м'ясо приправи: мелений коріандр, хміль-сунелі, червоний перець, приправити сіллю. Також додайте зелень, цибуля, часник і перемішайте.