Яблука в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Яблука в аерогрилі можна приготувати за оригінальним рецептом, простому і легкому. У вас вийде приємний, смачний десерт, який можна подати і дітям, і дорослим. Читайте, як приготувати!
Зараз багато обзаводяться прогресивної технікою, наприклад - Аерогриль. У них можна готувати не тільки м'ясо, але і десерти. Наприклад, яблука в аерогрилі готуються швидко і просто. Соус для яблук в аерогрилі робиться із залишків яблук, які утворилися при чищенні плодів. Все це вариться в каструльці з водою хвилин п'ять. Виходить пюре, яке треба процідити через велике сито. А потім вже додати цукор, молоко сухе та масло, також потрібно додати ваніль. Тепер все це на водяній бані на маленькому вогні нудиться до повного розчинення! Соус для яблук в аерогрилі готовий. Ну, а як приготувати самі яблука - читайте в рецепті
- Яблуко - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Ванілін - 1 За смаком
- Яйце - 2 За смаком
- Вершкове масло - 40 За смаком
- Сухе молоко - 4 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка

Яблука почистити, порізати дольками.

Яйця збити з половиною склянки цукру в білу піну, додати ванілін, борошно. Добре вимісити тісто.

Яблука умочіть в тісто і запікайте в аерогрилі при 150 градусах 20 хвилин.

Готові яблука викладіть в посуд, посипте корицею.

На водяній бані в густий проціджений відвар із залишків яблук, насипте цукор, сухе молоко, олія. Приготуйте соус і полийте їм яблука. Смачного!