Рецепт Вершково-морквяний суп фото

Вершково-морквяний суп
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл
Супи

Рецепт приготування суп-пюре з морквою, свіжим чебрецем, медом і жирними вершками.

Цей яскраво-помаранчевий суп здатний підняти настрій і зігріти в похмуру погоду. Суп-пюре - ідеальне блюдо для осінньо-зимового періоду, яке дуже добре засвоюється організмом і апетитно виглядає. Морквяний суп готується досить просто з інгредієнтів, які завжди під рукою у будь-якої господині. Особливо ефектно цей суп виглядає в бірюзових мисках. Він також може стати чудовою прикрасою столу на Хеллоуїн.

  • Морква - 1, 3 кілограма
  • Овочевого або курячого бульйону - 1 літр
  • Гілочки свіжого чебрецю - 2 штуки
  • Солі - 1 щіпка
вершково-морквяний суп - фото крок 1
1. Помістити морква у велику каструлю. Влити овочевий або курячий бульйон на вибір.
вершково-морквяний суп - фото крок 2
2. Додати пару гілочок свіжого чебрецю. Довести суп до кипіння на сильному вогні, потім зменшити вогонь до слабкого і варити на повільному вогні від 45 хвилин 1 годину.
вершково-морквяний суп - фото крок 3
3. Зняти каструлю з вогню і перелити суп в блендер. Якщо весь суп не вміщується, зробіть це в дві партії. Перемішати суп в блендері до отримання однорідної консистенції пюре. Ви також можете не переливати суп і використовувати занурювальний блендер.
вершково-морквяний суп - фото крок 4
4. Влити мед, жирні вершки і перемішати в блендері кілька разів. Додати сіль, якщо це необхідно. Якщо суп здається вам занадто густим, додайте в нього трохи теплого бульйону, щоб розбавити.
вершково-морквяний суп - фото крок 5
5. Подавати суп теплим, прикрасивши гілочкою чебрецю, або підігріти його, якщо це необхідно.

Схожі рецепти