Вершкове суфле
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться себе побалувати смачним десертом. Пропоную приготувати вершкове суфле в домашніх умовах і побалувати своїх близьких найніжнішим десертом.
У холодильнику є сир і згущене молоко, а ви не знаєте, що можна з цих інгредієнтів приготувати? Раджу зробити вершкове суфле в домашніх умовах і побалувати не тільки своїх домашніх, але і гостей.
- Вершки - 200 мілілітрів
- Молоко згущене - 200 мілілітрів
- Желатин - 15 грам
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сир творожий - 140 склянок
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки

1. Насамперед залиште желатин для набухання. Ті часом вершки і згущене молоко змішайте і доведіть до кипіння. У мене на цю процедуру пішло близько хвилини.

2. Прибравши з вогню відразу ж додайте до маси желатин. Заважайте все до повного його розчинення, після чого остудіть і додайте сир. Я все збивала міксером близько 8-10 хвилин.

3. Форму (keksnicu) я покрила харчовою плівкою і вилила в неї масу. Поставте в холодильник на кілька годин. Максимум за 120 хвилин у вас вийде ніжне суфле.

4. Перекладіть його на блюдо і посипте зверху какао-порошком. Також зверху можна прикрасити листям м'яти.

5. Ось такими шматочками я нарізала і пригощала своїх домашніх. Вершкове суфле в домашніх умовах виходить надзвичайно ніжним і смачним. Всім раджу спробувати!