Веганські морквяні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт морквяних котлет в духовці. У складі немає яєць, тому блюдо підходить для веганів. Готується дуже просто, недовго і будуть потрібні найпростіші інгредієнти. Беріть на замітку, виходить смачно!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати веганські морквяні котлети. Зі спецій в морквяний фарш можна додати паприку, порошковий цибулю і часник. Котлети також можна обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити на сковороді.
- Морква - 500 грам
- Манька - 1/2 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки(1 ст.Л. - для смаження, 1 ст.Л. - в фарш)

Підготуйте всі інгредієнти.

Натріть моркву на тертці. Потім тушкуйте з невеликою кількістю води протягом 15 хвилин.

Додайте до тушкованої моркви всі інші інгредієнти, перемішайте.

Фарш має вийти липким, але не дуже щільним. Манку краще додавати поступово.

Мокрими руками сформуйте з маси котлети. Запікайте 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Веганські морквяні котлети готові, смачного!