Рецепт Торт тришаровий фото

Торт тришаровий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Якщо ви задумали поласувати чимось солоденьким (особливо випічкою з різними наповнювачами), то обов'язково скористайтеся рецептом торта тришарового. Вас приємно здивує його ніжний казковий смак.

Придивіться уважніше до рецептом торта тришарового. Його готувати нескладно, але має бути небагато повозитися. Адже кожен корж має свій власний наповнювач. Крім того, треба приготувати сметанний крем і зварити глазур. Коржі виглядають дуже апетитно і без просочення. Але коли вони змащені кремом і залиті глазур'ю, то смак перевершує всі найсміливіші очікування. Торт виходить ніжним і ароматним.

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Крем - 2, 5 склянки
  • Сода харчова - 1, 5 чайних ложки
  • Цукровий пісок - 2 склянки
  • Борошно - 9 Ст. Ложок
  • Ізюм - 100 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Мак - 50 грам
  • Крем - 1 Склянка
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (для глазурі)
  • Молоко - 170 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
торт тришаровий - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати торт тришаровий, підготуйте наповнювачі в тісто. Для цього замочіть порцію маку. Потім докладний горіхи. Замочіть і промийте родзинки.
торт тришаровий - фото крок 2
2. Приготуйте тісто для кожного коржа. Візьміть одне яйце, 1/2 склянки сметани, 1/2 склянки цукру, 3 столові ложки борошна, 1/2 ложки соди. Все ретельно перемішайте. У перший корж додайте мак. Перемішайте. Випікайте в духовці при 180 градусах 25-30 хвилин.
торт тришаровий - фото крок 3
3. Замісити тісто для другого коржа. Ізюм був замочений і промитий заздалегідь. Тепер слід родзинки гарненько промокнути від вологи і додати в тісто. Перемішайте. Поставте в духовку на 25-30 хвилин при 180С.
торт тришаровий - фото крок 4
4. Тісто для 3 коржа готується за таким же рецептом. Потім в нього додаються подрібнені горіхи, все добре перемішується і ставиться в духовку.
торт тришаровий - фото крок 5
5. Підготуйте крем. Для цього спочатку збийте сметану. Потім додайте цукор і збийте все разом.
торт тришаровий - фото крок 6
6. Промажьте коржі кремом. Поставте їх у холодильник на 8 годин для кращої просочення.
торт тришаровий - фото крок 7
7. Зваріть глазур. Для цього прокип'ятіть молоко. Потім додайте в нього цукор і какао. Постійно помішуючи на слабкому вогні, варіть глазур до повного розчинення цукру. В кінці покладіть шматочок вершкового масла. Зніміть глазур з вогню.
торт тришаровий - фото крок 8
8. Дістаньте з холодильника торт. Залийте верхній корж глазур'ю. Прикрасьте його за своїм смаком (можна фруктами). Дайте можливість застигнути глазурі. Тепер можна пригощати гостей.

Схожі рецепти