Томатний суп з тефтелі
(покроковий рецепт з фото)
Весна на порозі, а фарб хочеться швидше. Томатний суп з тефтелі стане прекрасним блюдом на вашому обідньому столі! Порцій вистачить на всю сім'ю, та ще й гостей почастуєте!
Тефтелі - це голландська традиція. Хоча тюфтельки готуються окремо від томатно-сочевичної заготовки, разом вони дають прекрасне поєднання смаків! Приготувавши один раз, ви захочете зробити це блюдо знову! Так що уважно читайте, як приготувати томатний суп з тефтелі.
- Яловичина - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (можна взяти соняшникова)
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Цибуля - 1 штука
- Консервований томат - 1 штука (можна взяти свіжі томати)
- Вода - 2, 5 L (якомога більше або менше, в залежності від бажаної консистенції)

Крок 1.
Поставте воду з сочевицею на вогонь, чекайте до закипання. Потім необхідно зменшити температуру і дати проваритися сочевиці ще хвилин 20.
Поставте воду з сочевицею на вогонь, чекайте до закипання. Потім необхідно зменшити температуру і дати проваритися сочевиці ще хвилин 20.
У мисці змішайте м'ясо, хлібні крихти, часник, половинку цибулини, сіль і перець. Перемішайте все руками, щоб всі інгредієнти були ретельно змішані.

Крок 2.
Потім зробіть з отриманого фаршу кульки невеликого розміру.
Потім зробіть з отриманого фаршу кульки невеликого розміру.

Крок 3. Підготуйте сковороду з декількома ложками олії, викладіть в неї м'ясні кульки на. Обережно перевертайте фрикадельки, щоб вони не втратили свою круглу форму.

Крок 4. Готові тефтелі викладіть на тарілку, а сковороду відставте на вогні.

Крок 5.
Візьміть другу половинку цибулини, наріжте її дрібними кубиками, те ж саме виконайте і з зеленою цибулею. Висипати цибулю на ту сковороду, де смажили тефтелі.
Візьміть другу половинку цибулини, наріжте її дрібними кубиками, те ж саме виконайте і з зеленою цибулею. Висипати цибулю на ту сковороду, де смажили тефтелі.

Крок 6. Додайте консервований томат (можна використовувати і свіжий) в приготований лук, готуйте, поки томати не стануть м'якими.

Крок 7. Отриману томатну суміш вилийте в приготовлену сочевицю, перемішайте, дайте проваритися разом ще хвилин 10.

Крок 8. Збийте суп блендером до кремообразной текстури. Потім додайте тюфтельки і знову дайте проваритися ще хвилин 10.

Крок 9. Готово! смак розкривається, коли наш томатний суп з фрикадельками теплий. Його можна ставити в холодильник для зберігання, але перед подачею необхідно розігріти. Смачного!