Тісто для трикутників
(покроковий рецепт з фото)
Трикутники з тіста користуються величезною популярністю в Татарстані і сусідніх країнах. Щоб зробити трикутники знадобиться тісто, яке готується на основі молока, маргарину, борошна і дріжджів.
Перед вами - класичний рецепт приготування тіста для трикутників. Приготоване тісто має вийде не дуже крутим, важливо, щоб воно не прилипало до рук. Начинку додають абсолютно різну, наприклад - відварну картоплю з м'ясом або яйця з зеленню. Хай щастить!
- Молоко - 1 літр
- Маргарин - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 150 мілілітрів
- Борошно - 2 кілограма

Додайте в тепле молоко цукор, розтоплений маргарин, дріжджі, яйця і сіль. Перемішайте і частинами додавайте просіяне борошно, продовжуючи заміс. В кінці вливаємо олію. Перемішуємо, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на 1 годину для підйому.

Обминали тісто ще раз. Викладаємо на стіл, присипаний борошном.

Поділяємо тісто на частини, формуємо кульки.

Розкачуємо кожен кульку в коржик, додаємо начинку. Формуємо з тіста трикутники, загортаючи краю в середину. Защипуємо трикутники. Готово!