Тефтелі з вершками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тефтелей з вершками в духовці вам припаде до душі! Смак виходить дуже вишуканим і витонченим, так ще і готується страва просто і швидко! Ніхто не залишиться голодним!
Такий рецепт приготування тефтелей з вершками в духовці подобається навіть найдосвідченішим гурманам не дивлячись на всю його простоту. Можна, можливо, правда, в сам фарш додати трохи цибулі або часнику для гостроти, але я от не люблю, тому і не додавала в цей раз. В іншому ж - чудовий рецепт, всім рекомендую!
- Фарш - 700 грам
- Рис варений - 200 грам(1 склянка)
- Яйця - 2 штуки
- Вершки - 250 мілілітрів
- Сир твердий - 100 грам
- Спеції - За смаком

1. Змішаємо фарш, яйця і рис, отримуємо фарш. Солимо, перчимо і формуємо тефтелі. Викладаємо їх у форму і заливаємо вершками.

2. Запікаємо при 180 градусах 30-40 хвилин, а потім посипаємо тертим сиром - і знову в духовку, щоб вкрилися скоринкою.

3. От і все! Смачного!